dijous, 19 de novembre del 2015

Ducasse Industrial anuncia 40 nous llocs de treball a la seu catalana

Ducasse Industrial anuncia 40 nous llocs de treball a la seu catalana

L'empresa xilena és un dels principals fabricants de sistemes corredissos per a portes de pas i mobles al món

L’empresa xilena Ducasse Industrial, un dels principals fabricants de sistemes corredissos per a portes de pas i mobles al món, ha anunciat aquest dilluns que crearà 40 nous llocs de treball a la seu de la companyia a Barcelona. 
En un comunicat, el departament d'Empresa i Ocupació ha informat que l'anunci s'ha fet en el marc de la visita empresarial que estan realitzant els consellers en funcions Felip Puig i Santi Vila a Xile.

Actualment, la seu catalana de Ducasse compta amb un equip de 10 persones, i la multinacional es proposa incrementar la plantilla fins a 50 persones i aconseguir una facturació de 10 milions d'euros a Espanya en un termini de cinc anys.

“Un punt idoni pel projecte”
Des de Barcelona, Ducasse Industrial distribueix els seus productes a una vintena de països d’Europa, Àfrica i Àsia. De fet, és l’única delegació de l’empresa fora de Sud-Amèrica i dels Estats Units. En l’obertura de nous mercats a Europa, la companyia ha comptat amb el suport d’ACCIÓ.

Segons el director general de Ducasse Industrial Europe, Christian Meier, “el creixement sostingut durant els últims anys permetrà assolir els objectius marcats”. Subratlla que “Catalunya és un punt idoni per al projecte de Ducasse Industrial Europe, perquè ha estat tradicionalment una economia industrial, fet que ha deixat una clara empremta en la cultura que va més enllà dels valors estrictament econòmics”. De fet, Meier assegura que “Catalunya s’ha de sentir orgullosa de la seva indústria: el prestigi social d’aquest sector ha d’afavorir que la gent, especialment els joves, orientin la seva formació en aquesta àmbit i que hi vegin una bona oportunitat laboral”.

A nivell internacional, Ducasse Industrial factura més de 50 milions de dòlars i compta amb 400 treballadors i 5 oficines més situades a Xile, els Estats Units, Mèxic, Brasil i Argentina. Exporta els seus productes a més de 50 països i participa, per exemple, en la construcció de la nova seu del museu del Louvre a Abu Dabi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada