diumenge, 22 de novembre del 2015

El PP avisa que defensarà la unitat d'Espanya "a ultrança"

El PP avisa que defensarà la unitat d'Espanya "a ultrança"

Rajoy tranqui·litza els unionistes: "Tranquils, ningú no us convertirà en estrangers a casa vostra"

La Sagrada Família, espanyola i del PP.
La Sagrada Família, espanyola i del PP.   |   EP
El PP ha presentat aquest dissabte a Barcelona les línies mestres de la seva campanya electoral de cara a revalidar la presidència del govern espanyol a les eleccions del 20 de desembre: Espanya, Espanya i Espanya. La secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, ha assegurat que els populars defensaran Espanya i els espanyols "a ultrança", i el president de l'executiu, Mariano Rajoy, hi ha afegit que el país existirà "sempre".
Davant d'una imatge de la Sagrada Família d'Antoni Gaudí decorada amb un logo del PP, De Cospedal ha defensat que l'Estat espanyol és imparable amb "estabilitat, unitat, responsabilitat i seguretat". Ha presentat el partit que lidera Mariano Rajoy com "el partit dels espanyols", i ha assegurat que ho presentarà així a tot arreu.

Enfront a aquest missatge, el PP hi contraposa els projectes "caducs i fracassats, o d'altres preparats a través del màrqueting, i propostes que només ens porten al passat, la incertesa i l'abisme". "Som aquí, i aquí continuarem sent durant molts anys".
Missatge als unionistes

Rajoy, assegurant que es dirigia a "tots els catalans", ha assegurat que la seva formació defensarà la unitat d'Espanya i combatrà l'independentisme: "Estigueu tranquils, ningú no us convertirà en estrangers a la vostra pròpia casa."

"Nosaltres no som els responsables de tot això que passa a Catalunya, ho són els que han iniciat el procés", ha afirmat. També ha criticat que els partits independentistes "s'emparin en els seus sentiments i s'oblidin que els demés també en tenen", en al·lusió als catalans no sobiranistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada