dimecres, 26 de març del 2014

SiSiSi, Jordi Martí dóna el 'sí, sí sí'



Jordi Martí dóna el 'sí, sí sí'

El candidat a les primàries socialistes de Barcelona preferit pels independentistes llança un altre gest de complicitat sobiranista

NÚRIA MARTÍNEZ / Barcelona
Dimecres, 26 de març del 2014 - 13.00 h
EL PERIODICO 
'Sí, sí sí'. Aquest és el nou missatge que llança el candidat a les primàries de Barcelona del PSC preferit pels independentistes, Jordi Martí, en el seu últim vídeo de campanya. Martí, jugant amb el seu posicionament pròxim al sobiranisme, assegura donar el 'sí' a "combatre la desigualtat", a fer de Barcelona "una capital d'Estat" i a "recuperar el millor PSC". Així, es tracta d'un altre gest de complicitat independentista del candidat més 'outsider', que està portant a terme una campanya plena d'aquesta mena de referències. El lema 'Comencem a decidir' o la seva defensa de Barcelona com a capital d'Estat, són alguns dels seus 'hits' més destacats.

#indyXmarti

"Si m'haguessin preguntat fa uns mesos què votaria en la segona pregunta hauria dit que no, però ara segur que sí", afirma un dels protagonistes del vídeo, jugant amb la resposta del candidat a la segona qüestió del referèndum català. I és que Martí, crític i obertament enfrontat amb la direcció, s'ha convertit en el candidat dels sobiranistes, després que l'usuari de Twitter @elsomatent fes una crida perquè aquests el recolzessin massivament, amb l'etiqueta #indyXmarti.

Preferit pels votants

De moment, segons l'enquesta del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO sobre les primàries, per als electors del PSC, Martí i Carmen Andrés són els favorits per aconseguir un bon resultat davant l'actual alcalde de Barcelona, Xavier Trias. No obstant, per al total de barcelonins la favorita és Laia Bonet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada