dijous, 13 de març del 2014

El ministeri d'Hisenda vol suprimir tots els impostos autonòmics, segons 'La Vanguardia'

El ministeri d'Hisenda vol suprimir tots els impostos autonòmics, segons 'La Vanguardia'

L'executiu espanyol crearà nous tributs estatals per contrarestar les pèrdues i les autonomies podran decidir si els apliquen no, segons explica el rotatiu
El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, vol eliminar tots els impostos autonòmics i suprimir la capacitat de les autonomies per crear tributs propis, segons informa aquest dijous 'La Vanguardia'. El mateix Montoro ho hauria explicat al rotatiu, després que ahir el titular d'Hisenda espanyol assegurés en un esmorzar informatiu a Madrid que la reforma fiscal no tindrà cap voluntat "recentralitzadora".
Segons explica el diari, la supressió es farà de manera gradual i, per contrarestar els gairebé 2.000 milions d'euros anuals que generen els impostos autonòmics, Hisenda crearà nous tributs que les autonomies podran decidir si apliquen o no.
Hisenda emmarca aquesta decisió en la necessitat "d'harmonitzar" els impostos per "beneficiar l'activitat de totes les empreses independentment del seu lloc d'origen".
Segons explica el diari, el contingut exacte d'aquesta mesura no es coneixerà fins a l'abril o el maig, quan el govern espanyol farà pública la reforma fiscal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada