dijous, 20 de març del 2014

OPINIÓ-Madrid es desperta tard per Salvador Cot

OPINIÓ

Madrid es desperta tard

| ND 19/03/2014 a les 23:59h

Finalment algú a Madrid s'ha aixecat la boina ideològica fins el nivell d'un ull i s'ha adonat que no hi ha un gegant a la plaça de Sant Jaume, sinó 1'6 milions de molins escampats al llarg de tot el territori. Han descobert, d'un dia per l'altre, el que la premsa internacional i la catalana portem explicant des de fa anys: El procés català va de baix a dalt i no és un invent d'Artur Mas, sinó un ampli moviment social que ha adquirit dimensions històriques.

El cas és que, de cop, l'objectiu ha deixat de ser aquell president boig de les seves caricatures per passar-ho a ser l'ANC, unes sigles totalment desconegudes per als ciutadans espanyols, els més desinformats del món sobre el que passa a Catalunya. Per això l'ABC i El País publiquen editorials intercanviables assenyalant l'ANC i també per això algú del PSOE, des de l'últim paràgraf d'una peça a La Vanguardia, reconeix la por a què s'organitzi "una plaça Tahrir a Barcelona". Ara resulta que no n'hi ha prou enviant el príncep a fer-se una foto amb els del Pont Aeri, ara s'adonen que, des del Liceu fins a Pimec, la gent ja ha decidit.

La Constitució del 78, el Tribunal Constitucional, el PPPSOEUPyD i l'ABCPaísMundo els han acabat fallant. Benvinguts al món real, señores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada