dimecres, 12 de març del 2014

La filla d’Enric Millo defensa la consulta


11/03/2014
Consulta

La filla d’Enric Millo defensa la consulta

Enric Millo
El portaveu del PPC, Enric Millo. FOTO: Europa Press

“És un dret i una obligació exercir la democràcia”, explica Montse Millo al nou llibre de Jofre Llombart

Mar Sabé
El Singular Digital
Montse Millo, filla del portaveu del PP al Parlament de Catalunya Enric Millo, defensa la consulta sobiranista: “Claríssimament Catalunya ha de poder votar el seu futur”. “La consulta al poble és necessària per saber què vol. Si ens hem d’esperar a les properes eleccions ens esperarem, però no crec que sigui molt difícil fer una consulta. I fer-la bé”, considera.

El seu testimoni forma part del nou llibre del periodista i col·laborador d’El Singular Jofre Llombart, ‘Doncs jo, ara, votaré ‘sí’. Testimonis que desmenteixen la fractura social a Catalunya’. Millo va néixer el 1995 i és estudiant de Ciències Polítiques i Dret a la UPF, i es considera una “idealista” que votarà ‘Sí’ “però amb matisos”. “No tinc la necessitat global d’una Catalunya independent perquè sóc molt progre i ja penso en un món global, i en aquest món global no em calen fronteres”, defensa.

“És un dret i una obligació exercir la democràcia”, comparteix l’estudiant, que també explica que la seva voluntat és tenir un “nou marc legal estricte que blindi les decisions i les opinions del poble de Catalunya”. Millo, que vol dedicar-se a la política i algun dia li agradaria ser alcaldessa de la seva ciutat, Girona, considera que actualment no hi ha cap partit que la representi i que en l’actualitat “fa falta una mica de vocació política real”.

“Falten polítics que puguis dir: “aquest és el meu representant, representa els votants”. "Jo busco polítics així",  explica, i comparteix que el seu pare és un exemple d’aquests polítics però “n’hi ha a qualsevol partit”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada