dijous, 13 de març del 2014

Mònica Terribas para els peus a Albert Rivera

13/03/2014
Polèmica

Mònica Terribas para els peus a Albert Rivera

La periodista Mònica Terribas
La periodista Mònica Terribas

El líder de C’S assegura que els mitjans públics catalans censuren determinades opcions polítiques

Alèxia L. Ferret
El Singular Digital
En una entrevista aquest matí a Catalunya Ràdio, Albert Rivera ha acusat als mitjans públics catalans de censurar determinades opcions polítiques com la seva. Mònica Terribas, sorpresa per les seves paraules, li ha preguntat: "Vostè quantes vegades ha vingut aquí? Això és una acusació molt greu", i li ha assegurat que ell és un dels líders polítics que més vegades han entrevistat a Catalunya Ràdio.

Rivera també ha afirmat que “els directors dels mitjans públics catalans donen instruccions”, com va passar ahir en el ple sobre la pobresa al Parlament, que segons el líder de Ciutadans es va censurar l’oposició durant la retransmissió del 3/24 perquè només es van emetre les intervencions del Govern. Més tard, durant la tertúlia, la periodista ha assegurat que la televisió pública sí va cobrir tots els partits de la cambra catalana.

Per calmar l'ambient, Rivera ha volgut fer una picada d'ullet a Terribas dient-li que quan ella era directora de TV3 “va fer molt bé de retransmetre la comissió d’investigació del Cas Palau”.  “Em sap greu que els periodistes a Catalunya i altres llocs no puguin exercir la seva feina amb plena llibertat” ha manifestat Rivera. I és que està convençut que “no són especulacions, són testimonis i si a vostè com a periodista no li preocupa el què passa...”.

En un moment de l’entrevista, Rivera i Terribas s’han canviat els papers. El líder de C’s li ha preguntat si creia que el periodisme i els mitjans públics era la idònia. I la resposta ha estat molt clara: “Crec que és molt bona. Afortunadament a Catalunya hi ha mecanismes de control, com és el Consell de l’Audiovisual”. Per últim, l’exdirectora de Tv3 li ha preguntat si creu que el conviden per llei, i ell ha assegurat que sí, que ho fan per compromís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada