dissabte, 15 de març del 2014

Antoni Fernàndez Teixidó es torna independentista

Fernàndez Teixidó es torna independentista

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

, Barcelona | ND 15/03/2014 a les 16:53h

Antoni Fernàndez Teixidó, a l'acte d'aquesta tarda. Foto: Xavi Jordà

El portaveu d'economia de CiU al Parlament, representant del sector liberal de CDC i , precisament, un home que ha mirat amb certa discreció el viratge sobiranista de la formació, Antoni Fernàndez Teixidó, s'ha tornat independentista. Així ho ha mostrat aquesta tarda en la convenció nacional que el partit celebra aquest cap de setmana a Barcelona per preparar el seu futur en una virtual Catalunya independent.
 
En una intervenció en la presentació de la ponència econòmica del partit, Fernàndez Teixidó ha tirat de veta de la seva habitual oratòria vehement, però en cap cas passional, per defensar l'Estat propi com un “mitjà” per defensar la “societat del benestar” que, segons ell, sempre ha postulat CDC.
 
La teoria exposada per Teixidó no ha estat dibuixar una futura Catalunya independent com una Icària idíl·lica sinó que dependrà de dos conceptes: “métode i fiscalitat”. Pel que fa la primera, Teixidó ha insistit en la tradició de política socioeconòmica convergent que, al seu parer, hauria de continuar en una Catalunya estat amb un “grau més de llibertat, amb més recursos i més possibilitats”. I pel que fa la segona, Teixidó ha estat fidel al seu estil defensant pocs impostos però rigorosos i una administració “repensada” i “eficient”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada