divendres, 28 de març del 2014

El PSC s’esquerda a Lliçà d’Amunt per l’ala més espanyolista

QUE S'HO FACIN MIRAR...!

El PSC s’esquerda a Lliçà d’Amunt per l’ala més espanyolista

11 militants del PSC de Lliçà d’Amunt, encapçalats per la tinent d’alcalde Maria Marcos, s’han donat de baixa del partit per constituir una nova agrupació local del Partit Socialista (PS)

| Nació Granollers 28/03/2014 a les 13:10h

La nova formació està presidida per un exregidor de Mollet, Isidro Carpio i la segona tinent d’alcalde de Lliçà d’Amunt, Maria Marcos, se situa a la Secretaria d'Organització del Partit. La segona Tinent d'Alcalde deixava oficialment la seva militància política al PSC (Partit dels Socialistes de Catalunya) el darrer 7 de març,  “per importants diferencies polítiques amb la direcció i la Federació del PSC”. Marcos criticava fonamentalment “la política errant i pendular, amb referència expressa a les polítiques sobre nacionalisme, independència, dret a decidir, així com per la falta de polítiques socials”.

En el moment de la seva marxa del PSC Maria Marcos, fins llavors Secretària d'Organització de l'Agrupació de Lliçà d’Amunt, avisava que diversos militants causarien baixa en el Partit dels Socialistes de Catalunya en els dies posteriors a la seva dimissió. Finalment, aquest dijous s'han vist complertes aquestes manifestacions i han causat baixa 11 militants de l'Agrupació local del PSC, els quals, en la seva integritat, han passat a militar al Partit Socialista (PS).

Cartipàs agrupació local PS Lliçà d’Amunt
El secretari general del nou Partit Socialista, Isidre Carpio García, va presidir la constitució de la nova Agrupació del Partit Socialista a Lliçà d'Amunt, aquest dijous al vespre. La nova agrupació la formen la primera Secretària Local, Florentina Gay; el secretari d'Organització, Jordi Guardiola Jodar; el secretari de Finances, Manel Ruda; la secretària de Treball, Ascensió Arribas; la secretària de Sectorials, Juliana Amors; el secretari Sector Empresarial, Marc Rodríguez; el secretari Activitats Socials, Josep M. Martorell; la secretària Serveis Socials, Josefa Atanasio. D'altra banda, Maria Marcos, es converteix en la Secretaria d'Organització del Partit al substituir José Rofes, qui passa a ocupar la Secretaria Adjunta al Secretari General.

 
Secretari General del PS, Isidro Carpio Foto: Partido Socialista (PS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada