dijous, 26 de desembre del 2013

Llanos de Luna ha portat ja als tribunals 194 ajuntaments sobiranistes

24/12/2013
Dret a decidir

Llanos de Luna ha portat ja als tribunals 194 ajuntaments sobiranistes

La delegada del Govern espanyol carrega contra consistoris que han impulsat la sobirania fiscal, que no han penjat la bandera espanyola i que s’han declarat "territori català lliure i sobirà"

Nerea Rodríguez
El Singular Digital

Municipis sobiranistes denunciats

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, acabarà l’any 2013 amb 192 ajuntaments sobiranistes denunciats. D’aquests 194, 75 han estat portat als tribunals per impulsar la sobirania fiscal; 61 per no penjar la bandera espanyola; 42 per declarar-se “territori català lliure i sobirà”; 14 per pagar la quota anual de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI); un per cedir un local a l’AMI i, finalment, la contractació de trens per l’Onze de Setembre de 2012.

Els jutjats ja han desestimat o arxivat 16 contenciosos impulsats per Llanos de Luna. Entre els denunciats per impulsar la sobirania fiscal hi ha Castelló d’Empúries, La Jonquera, Manresa, Santpedor, Molins de Rei, Das, Vilanova i la Geltrú, Olot, Arenys de Mar i de Munt i Vic, entre d’altres. Per no penjar la bandera espanyola estan denunciats Vilafranca del Penedès, Igualada, Bolvir, Olot, Arenys de Mar i de Munt, Vic, Banyoles, Ripoll i Cardedeu, entre d’altres.

Entre els portats als tribunals per haver-se declarat “territori català sobirà i lliure” hi ha Llançà, Igualada, també Arenys de Mar i de Munt, Alcanar, Amposta, Ripoll i Hostalric, entre d’altres. I entre els denunciats per pagaments de quota a l’AMI hi són l’Armentera, Begues, Vic i Caldes de Montbui. Vic ha estat denunciada també per cedir un local a l’AMI, i Girona va ser portada als tribunals per llogar trens per la Diada del 2012, tot i que la causa només va ser estimada parcialment pel Contenciós número 1 de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada