dissabte, 28 de desembre del 2013

‘El millor regal, un país normal’ es desplega al territori

  dimecres, 25 de desembre de 2013, 12:10

‘El millor regal, un país normal’ es desplega al territori

Amb aquest lema, centenars de voluntaris de la campanya 'Un país normal' munten parades arreu de Catalunya per embolicar regals

La iniciativa 'El millor regal, un país normal' està arribant, des del passat cap de setmana a més d'una vintena de poblacions. Grups de voluntaris de la campanya Un país normal” han ofert paper i etiquetes adhesives de regal amb el lema nadalenc, al carrer i de franc. Fins ara, s'han repartit gairabé 4 km de paper de regal per embolicar i 35.750 unitats d'etiquetes.

De moment, ja s'han embolicat regals de Nadal a Badalona (La Salut), Balaguer, Berga, Les Borges Blanques, Figueres, Girona (Hipercor), Lleida (centre), Olot, Sabadell (centre), Seu d'Urgell, Tarragona (Parc Central i CC Les Gavarres), Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú; en el cas de Barcelona, hi haurà parades dissabte a la tarda a Ciutat Vella (Portal de l'Àngel), i al matí a Sant Andreu (La Maquinista), Sant Martí (Diagonal Mar), Sants (Badal/Carrer de Sants).

Tothom qui vulgui fer arribar aquest missatge per Nadal als seus familiars i amics pot passar per la seu nacional d’Òmnium Cultural (carrer Diputació 276 de Barcelona, de 9 del matí a 2 del migdia els dies laborables de Nadal), o bé per les següents seus territorials de l'entitat:
Alt Empordà
Alt Penedès
Alt Urgell
Anoia
Baix Camp
Baix Llobregat
Barcelonès Nord
Berguedà
Garraf
Garrotxa
Gironès
Lleida - Ponent
Mataró-Maresme
Rubí
Sabadell
Tarragonès
Vallès Oriental

Contacte de les seus territorials
Fes-te'n voluntari.
Més informació sobre la campanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada