dissabte, 21 de desembre del 2013

Duran critica les presses de CDC i ERC per fer campanya a favor del 'sí'

DORMIN AMB L'ENEMIC...

Duran critica les presses de CDC i ERC per fer campanya a favor del 'sí'

El líder d'Unió avisa Rajoy que si es nega al diàleg posa en perill la democràcia espanyola

EFE-EL PERIODICO / Barcelona
Divendres, 20 de desembre del 2013 - 18.36 h
Josep Antoni Duran Lleida, en la seva intervenció en la reunió del Consell Nacional d'UDC a l'Hospitalet de Llobregat.
El líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha retret aquest divendres que les "presses per part de certs sectors de donar resposta afirmativa a les dues qüestions plantejades en la pregunta de la consulta", referint-se a CDC, ERC i el president de la Generalitat, Artur Mas, suposa un "error" ja que "la força radica a reivindicar el fet de votar com a sinònim de democràcia, el verb, votar, que Espanya no vol conjugar". D'aquesta forma, el secretari general de CiU ha recalcat, en la seva carta setmanal a la militància democristiana, que en l'escena internacional Catalunya té "pocs aliats" per aconseguir la independència. En canvi, ha afegit, "per poder votar democràticament", en tindrà "molts més".
Per una altra part, Duran ha advertit al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que amb les seves negatives constants a celebrar el referèndum de Catalunya està posant "en perill la credibilitat democràtica d'Espanya i l'estabilitat econòmica quan no és capaç de donar una resposta positiva al diàleg". El líder d'Unió ha recordat que el Govern té una "manifesta voluntat de diàleg" mentre que "Rajoy es tanca cada vegada més i diu 'no, no i no' a tot".
"Ni Madrid pot limitar-se a dir 'no' a tot, ni nosaltres pretendre que la nostra proposta sigui inamovible", ha afegit Duran, que ha demanat "arribar a un acord sobre el contenciós entre Catalunya i Espanya" per evitar "desconfiança en la nostra economia".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada