dijous, 26 de desembre del 2013

La Major League dels EUA, orgullosa que Oriol Rosell jugui amb Catalunya

Dijous  26.12.2013  

La Major League dels EUA, orgullosa que Oriol Rosell jugui amb Catalunya

Vilaweb
El jugador de Puig-reig es va proclamar campió de la lliga nord-americana amb el Sporting Kansas City
Si l'entrenador del Betis, Juan Carlos Garrido, impedeix a Joan Verdú de jugar amb Catalunya el 30 de desembre a Montjuïc, l'entrenador del Sporting Kansas City, campió de la lliga nord-americana, ha expressat l'orgull que suposa per al seu club i per a la Major League Soccer que el jove Oriol Rosell sigui convocat amb la selecció catalana. 'Estic content que l'Uri tingui l'oportunitat de jugar al costat d'alguns dels millors jugadors del món', ha dit en unes declaracions recollides en la web oficial de la Major League.
I afegeix: 'És un enorme honor tant per l'Sporting Kansas City com per la Major League Soccer, i és una gran manera per a l'Uri de posar el colofó a un any excel·lent per a ell'.

En efecte, Rosell s'ha proclamat recentment campió de la lliga nord-americana amb el seu equip, per la qual cosa ha lluït l'estelada. No amaga pas el seu independentisme, i en una entrevista concedida a la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, ha declarat que no jugaria mai amb la selecció espanyola.

Pel que fa a la consulta del 9 de novembre, diu: 'Molta gent diu que no és la pregunta perfecta, però jo crec que al cap i a la fi està costant molt que puguem decidir. Arribats a aquest punt, que tinguem la possibilitat de fer-ho i dir "sí, sí" i cinc vegades "sí" és la millor manera. Crec que és el camí per arribar-hi i convido tothom a fer-ho, endavant, sense cap por.'

Oriol Rosell, format a les categories inferiors de l'Espanyol, es va incorporar la temporada 2011-2012 a la plantilla del Barça B, però com que no jugava gaire va decidir de rescindir el contracte i fitxar per l'Sporting Kansas City.
Informació relacionada:
Oriol Rosell: 'Diria que no a la selecció espanyola'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada