dissabte, 26 de juliol del 2014

Miquel Iceta envia Pere Navarro a l'executiva del PSOE

NO S'HO FARAN MIRAR MAI.,..!!!
26/07/2014
Congrés PSOE

Miquel Iceta envia Pere Navarro a l'executiva del PSOE

Chacón, Navarro i Batet
Carme Chacón, Pere Navarro i Meritxell Batet

Chacón i Batet completen la presència del PSC en la nova executiva dels socialistes espanyols

Bernat Vilaró
El Singular Digital 
L'exministra de Defensa Carmen Chacón, l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro i la diputada al Congrés dels Diputats Meritxell Batet representaran els socialistes catalans en la nova executiva federal del PSOE, segons ha anunciat avui el líder del PSC, Miquel Iceta.

En declaracions des de l'hotel Auditorium, on se celebra aquest cap de setmana el congrés federal extraordinari del PSOE, Iceta ha dit que per, als socialistes de Catalunya, aquesta incorportació és un "motiu de satisfacció, perquè són tres companys molt compromesos amb el model federal".

Així, Iceta s'ha mostrat convençut que els tres "contribuiran a l'èxit de la direcció socialista", i ha assegurat també que li ha "posat les coses molt fàcils" al secretari general, Pedro Sánchez, que serà ratificat avui en el càrrec pels delegats del congrés.

"No veníem a demanar, sinó a oferir", ha apuntat el primer secretari del PSC, que no ha detallat la responsabilitat que tindran en l'executiva els tres polítics catalans, ja que, segons ha recordat, correspon a Pedro Sánchez "assignar funcions".

Tot i això, fonts socialistes han avançat que la diputada Meritxell Batet, que va recolzar la candidatura a secretari general d'Eduardo Madina, s'encarregarà de l'àrea d'Estudis i Programes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada