dilluns, 28 de juliol del 2014

ERC demana a Mas que retiri les prerrogatives d'expresident a Pujol

HO PODIA DIR ANYS ENRERE, COLLONS...!!!

ERC demana a Mas que retiri les prerrogatives d'expresident a Pujol

"Ni CiU ni Jordi Pujol són Catalunya", assegura Anna Simó i avisa que no donarà suport a una comissió d'investigació

Especial: Jordi Pujol, final d'era

, Barcelona | ND 28/07/2014 a les 12:45h

Sense miraments. La portaveu d'ERC, Anna Simó, ha anunciat aquest migdia que la seva formació demana "formalment i pública" al Govern que retiri les "prerrogatives" d'ex-president a Jordi Pujol, fins i tot, el seu tractament protocolari d'honorable. De fet, segons Simó ja ho han demanat de manera "privada" al mateix president de la Generalitat, Artur Mas.

 "ERC demana a CiU que faci net sense dilacions per recuperar la credibilitat i que es doni per tancat l'autonomisme i tot el que aquest concepte implica", ha argüit Simó que reclama "tallafocs" a CiU per evitar casos com el de l'expresident. En aquest sentit, els republicans demanen que "tothom deixi de banda les rèmores del passat, continuar amb la regeneració política a fons i donar un vot a la ciutadania, sense complex".
"La família Pujol i el seu partit han de ser conseqüents i donar tota la informació necessària a l'Agència Tributària i les instàncies judicials", ha assenyalat Simó. Un punt de partida que també serveix als republicans per tal de defensar el seu no a una comissió d'investigació al Parlament sobre el cas. "Ni CiU ni Jordi Pujol són Catalunya", ha emfatitzat la portaveu independentista i ha demanat que la investigació es faci amb "rigor" i no en una comissió sense "credibilitat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada