divendres, 25 de juliol del 2014

Margallo admet per escrit que la intel·ligència de l'Estat estudia la DUI

Margallo admet per escrit que la intel·ligència de l'Estat estudia la DUI

Reconeix al diputat Xuclà de CiU que els serveis del ministeri d'Exteriors treballen en les conseqüències internacionals d'una Catalunya independent sense “cap despesa extraordinària”

, Barcelona | ND 24/07/2014 a les 09:50h
 
El document lliurat per Margallo.

"Eventual declaración de independencia de Cataluña y el derecho internacional: especial referencia perspectiva de las Naciones Unidas". Aquest és el títol d'un dels informes que ha elaborat el ministeri d'Afers Exteriors espanyol per argüir la seva oposició en l'àmbit diplomàtic al procés sobiranista de Catalunya. Així ho ha reconegut, i per escrit, el mateix ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García Margallo, en una resposta parlamentària al diputat de CiU a Madrid, Jordi Xuclà. 
 
Margallo, tal i com reflecteix la resposta a la que ha tingut accés Nació Digital, reconeix que les delegacions a l'exterior d'Espanya treballen i emeten informes respecte a la situació política de Catalunya. En aquest sentit, el ministre no amaga pas que s'ha registrat un estudi sobre la DUI titulat "Informe jurídico a propósito del marco jurídico-internacional en caso de una declaración unilateral de independencia por parte de Cataluña". 
 
Ara bé, Margallo assegura que aquests documents, estudis i memoràndums no han costat ni un euro extraordinari perquè se n'han fet càrrec els serveis del mateix ministeri d'Exteriors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada