dijous, 31 de juliol del 2014

Carta de Mas a la militància per «superar» el cas Pujol

Carta de Mas a la militància per «superar» el cas Pujol

El president de CiU demana als quadres que se centrin en el 9-N

Especial: Jordi Pujol, final d'era

, Redacció | ND 30/07/2014 a les 11:42h
El president de CiU ha remès una carta a la militància, a la que ha tingut accès Nació Digital, en la que mostra la seva "tristesa" i "impacte" per la confessió d'evasió fiscal de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. Ara bé, Mas també demana centrar-se en la consulta del 9-N, les municipals del 2015 i "aixecar el país econòmicament, social i cultural".  Així mateix, Mas assegura que "vol deixar constància" que Pujol "ha treballat tota la seva vida pel país i que, malgrat els errors que hagi pogut cometre, vol ajudar fins l'últim moment per fer que el perjudici sigui el menor possible". Mas s'acomiada demanant moral a CDC davant "una nova etapa que ja té les bases posades" i ha atorgar valor la "història plena de bona feina i resultats positius".
Carta

"Avui he comunicat als ciutadans de Catalunya que el president Pujol ha renunciat a la seva condició de president fundador de Convergència i de Convergència i Unió; també a l’oficina d’expresident i a la retribució que percebia com a tal. Com molts de vosaltres, estic molt impactat i entristit per la situació que estem vivint i per les conseqüències que tenen en el terreny personal i familiar i de país. Vull deixar constància que el president Pujol ha treballat tota la seva vida pel país i que, malgrat els errors que hagi pogut cometre, vol ajudar fins a l’últim moment per fer que el perjudici sigui el menor possible.

Aquesta situació, que és trista i difícil per a tots els que ens estimem el partit i el nostre país, l’hem de saber superar. Tenim reptes històrics al davant que ens demanen responsabilitat i alçada de mires. El 9 de novembre d’enguany els ciutadans de Catalunya estem cridats a decidir el nostre futur, i la gent de Convergència, i jo personalment, posarem tota la nostra energia, el nostre impuls i la nostra capacitat perquè la consulta sigui possible. No cal dir que per endavant tenim altres reptes també importants com les eleccions municipals del 2015 i sobretot aixecar el país econòmicament, socialment i culturalment.
Com a partit tenim 40 anys d’història. Han estat uns anys durant els quals hem hagut de prendre moltes decisions, algunes difícils i no sempre totes encertades. Tanmateix, una història plena de bona feina i de resultats positius. Aquest és el nostre bagatge i ens ha de servir per afrontar el futur amb determinació, encetant una nova etapa que ja té les bases posades i essent conscients que el futur del país és a les nostres mans.
Vull desitjar-vos que aquelles i aquells que tingueu l’oportunitat de fer-ho, descanseu durant aquests dies d’estiu. I que aprofiteu les vostres relacions personals i les vostres converses per tenir ben presents les fortaleses i energies de Catalunya, que són moltes

Amb tot l’afecte,
Artur Mas
President de Convergència".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada