dilluns, 28 de juliol del 2014

Després de Rajoy, també Susana Díaz apadrina Societat Civil Catalana

28/07/2014
Consulta

Després de Rajoy, també Susana Díaz apadrina Societat Civil Catalana

 Sense títol

Els dirigents de Societat Civil Catalana, avui amb Susana Díaz

La presidenta andalusa i 'dona forta del PSOE' es nega en canvi a rebre Súmate, molts dirigents del qual són andalusos

Lluís Bou
El Singular
El grup espanyolista Societat Civil Catalana s'ha reunit amb la presidenta de la Junta d'Andalusia i 'dona forta del PSOE', Susana Díaz, per presentar l'entitat i buscar complicitats amb la màxima autoritat institucional d'Andalusia. Díaz ha apadrinat la plataforma, pocs dies després que ho fes el president espanyol, Mariano Rajoy, cosa que demostra l'ímpuls que des d'Espanya es vol donar a l'entitat.

El vicepresident de l'entitat espanyolista, Joaquim Coll ha reconegut després que Susana Díaz "ha vist amb simpatia el nostre projecte" i des de Societat Civil Catalana es veu la possibilitat d'establir "línies de col·laboració interessants en el futur" amb el govern andalús. 
 
Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana, i Coll, han assenyalat després de la reunió que la presidenta de la Junta juga un paper "fonamental i essencial" en el projecte comú espanyol, que segons ells ha de ser "integrador, inclusiu, interessant i atractiu per als catalans i la resta d'espanyols"
 
Coll ha recordat, atenent la premsa després d'una reunió al Palau de San Telmo, que Societat Civil Catalana considera que "la millor manera de lluitar contra l'independentisme és desactivar el discurs dels sentiments i l'afecte" i això "és una obligació de tots els espanyols". En aquesta línia, el vicepresident de l'associació ha insistit que "és molt important posar en valor tot allò que tenim en comú i, alhora, subratllar la important riquesa de les llengües i de totes les cultures espanyoles". 

Susana Díaz ha donat aquest tracte preferent a Societat Civil quan es nega a rebre la plataforma independentista Súmate, molts dirigents de la qual són nascuts a Andalusia. Aquest és el cas del seu president, Eduardo Reyes, que va néixer a Còrdoba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada