divendres, 11 de juliol del 2014

Iceta: "No m'interessa gens saber què opina Catalunya sobre la doble pregunta"

UN ALTRE AL CLUB " QUE S'HO FACIN MIRAR...

08/07/2014
Política

Iceta: "No m'interessa gens saber què opina Catalunya sobre la doble pregunta"

Sense títol
L'apirant a liderar el PSC, Miquel Iceta

El candidat a primer secretari del PSC diu que amb l'actual proposta per al 9N "no hi haurà consulta"

Bernat Vilaró
El Singular Digital
L'únic candidat a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit avui que "no m'interessa gens saber què opina Catalunya sobre la doble pregunta actual". Tal i com està plantejada ara mateix la pregunta per al 9 de novembre, "la consulta no es farà", segons ha afirmat el dirigent socialista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

"Els que no volen la consulta estan molt d’acord amb la doble pregunta que hi ha ara, perquè saben que no es farà, estan encantats", ha afegit. "El pitjor que li podem fer ara al PP és canviar la pregunta", ha reiterat Iceta.

Manuel Bustos

Sobre la decisió de Manuel Bustos de deixar la política, Iceta ha negat que li hagi demanat ell que plegui: "Li vaig dir que feia bé, aprovo la seva decisió". "No crec que Bustos plegui per la imputació, sinó perquè no pot més. Està convençut de la seva innocència. Jo l’entenc perfectament", ha sentenciat Iceta.

Canvi de cadires

"La línia política no pot canviar perquè ja la vam aprovar i tenim una declaració de principis. El congrés que celebrarem al partit només canviarà cares i cadires, però no pas la línia política", ha comentat Iceta. "Un canvi de persones pot ser un canvi més gran del que algú pugui pensar", ha avisat el dirigent socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada