dilluns, 7 de juliol del 2014

12.000 Harleys ocupen BCN en una espectacular 'road movie'

12.000 Harleys ocupen BCN en una espectacular 'road movie'

Les enormes motos americanes s'exhibeixen en una desfilada de banderes en què irromp, i com a guanyadora, l'estelada

Desfilada de motos Harley-Davidson pel centre de Barcelona amb exhibició de banderes, moltes d'elles estelades.
JOAN PUIG
Desfilada de motos Harley-Davidson pel centre de Barcelona amb exhibició de banderes, moltes d'elles estelades.
EL PÈRIODICO
RAMON COMORERA / Barcelona
Diumenge, 6 de juliol del 2014 - 19.16 h
La fira de les mítiques motos americanes Harley-Davidson que s'ha celebrat el primer cap de setmana de juliol a Barcelona ha tingut aquest diumenge al matí l'acte més espectacular. Fins a 12.000 d'aquestes enormes màquines han participat en la desfilada anomenada de banderes que ha recorregut el centre de la capital catalana durant més d'una hora.
La marea motoritzada ha passat per la Gran Via i el passeig de Colom, amb sortida i arribada a Montjuïc, i s'ha convertit en protagonista d'una inversemblant 'road movie'. Molts dels devots conductors de la marca lluïen roba de rigorós negre, amb profusió de cuir com manen els cànons d'aquest estil d'oci transatlàntic.
Juntament amb les seves barbes, melenes i també en nombrosos casos panxes, els 'motards' i els seus paquets van brandar les banderes protocol·làries de la gran federació nord-americana, dels clubs de propietaris d'aquestes motos que són els que organitzen la trobada i de diversos països dels 20 que tenien representants a la cita.

Rugit dels tubs d'escapament

Per primera vegada, no obstant, va irrompre l'estelada catalana i ho va fer com a clara guanyadora, en especial a la segona meitat de la llarguíssima comitiva que va serpentejar per l'Eixample i Montjuïc. L'impacte visual del contrast de colors de les ensenyes es va sumar al del característic rugit dels milers de tubs d'escapament.
Durant tot el dia, el tercer i últim de la trobada, va continuar, per una altra part, l'assistència de milers de persones al recinte dels Barcelona Harley Days instal·lat a l'avinguda de Maria Cristina. Les parades de motos de la marca, de roba, de tot tipus de complements i 'gadgets', de menjar i beguda i igualment l'escenari on se succeïen sense parar els concerts de grups de rock van centrar l'atenció no només dels fans de Harley-Davidson sinó també d'un públic familiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada