dilluns, 19 de maig del 2014

Pasqual Maragall, rebut amb gran ovació al míting central d'ERC

Pasqual Maragall, rebut amb gran ovació al míting central d'ERC

El públic ha aplaudit amb entusiasme la presència de l'expresident

Especial: Eleccions europees 2014

, Barcelona | ND 18/05/2014 a les 11:53h

Oriol Junqueras ha rebut l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall Foto: Jordi Borràs

L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall ha estat rebut amb una gran ovació, de més de dos minuts i amb tot el públic dempeus, quan s'ha anunciat la seva arribada al míting central d'ERC al Palau Olímpic de la Vall d'Hebron. El president d'ERC, Oriol Junqueras, l'ha rebut amb una efusiva abraçada.

Pasqual Maragall seu a primera fila, al costat del seu germà i número dos de la candidatura, Ernest Maragall. A l'acte també hi assisteix l'històric dirigent d'ERC Jordi Carbonell, a més de tota la plana major del partit.

L'any 2007, Pasqual Maragall anunciava que deixava la seva militància al PSC, el mateix any en que feia públic que patia Alzheimer. Doncs anys després, l'octubre de 2009, redactava el manifest de Juneda, en què feia una crida al tancament de caixes si el Constitucional no dictava una "sentència ferma i justa" sobre l'Estatut de 2006 en menys de 30 dies. L'11 de setembre de 2013, Pasqual Maragall va participar a la Via Catalana amb el seu germà Ernest, i va ser rebut amb crits de "president, president".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada