dissabte, 31 de maig del 2014

Enganxada entre Tremosa i Cuní

Enganxada entre Tremosa i Cuní 

Ramon Tremosa         @ramontremosa

Informació incompleta i equívoca als titulars de @8aldia: posició de @ConvergenciaCAT sobre C's i UPyD al @ALDEgroup http://www.convergencia.cat/fitxa_noticies.php?news_ID=31805 

  Ramon Tremosa         @ramontremosa

J.Cuní desinforma a @8aldia: serà a finals de juny q es votaran nous partits al @ALDEgroup! Veurem si C's i UPyD convencen 2/3 eurodiputats

 L'eurodiputat de CiU acusa el periodista de "desinformar"

Especial: Eleccions europees 2014

, Redacció | Actualitzat el 31/05/2014 a les 17:50h

Setmana complicada en les relacions entre CiU i 8 al dia. Dilluns, el periodista estrella de la casa, Josep Cuní carregava perquè els candidats no van voler participar del debat de les europees el darrer dia de campanya. Una situació que va crispar les relacions entre la formació i el programa.

Però divendres es va complicar el malestar quan Cuní va insistir en què Ciutadans i UpyD entrarien al grup dels Liberals del parlament europeu, el mateix on rau l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, tot i que CDC assegurava que  aquesta informació no era correcta. De fet, el partit va emetre un comunicat insistint que no hi havia cap decisió presa al respecte.

Finalment, Tremosa va piular: “J.Cuní desinforma a @8aldia: serà a finals de juny q es votaran nous partits al @ALDEgroup! Veurem si C's i UPyD convencen 2/3 eurodiputats”.  I va afegir: "Informació incompleta i equívoca als titulars de @8aldia: posició de @ConvergenciaCAT sobre C's i UPyD al @ALDEgroup".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada