dissabte, 31 de maig del 2014

Milián Mestre: "A Espanya a algú li interessa que aquí hi hagi merder"

31/05/2014

Milián Mestre: "A Espanya a algú li interessa que aquí hi hagi merder"

Sense títol
El periodista Manuel Milián Mestre

 El periodista adverteix de l'intent de provocar una situació greu que justifiqui una intervenció del govern espanyol

Lluís Bou
El Singular Digital
El periodista i membre fundador d'AP, Manuel Milián Mestre, ha advertit en la tertúlia de 8TV, que a Madrid hi ha persones interessades que a Barcelona "hi hagi merder", per justificar una intervenció política de l'Estat espanyol. "No ens enganyem, algú a Espanya li interessa que aquí hi hagi merder, perquè és la justificació després per posar ordre", ha afegit en referència al actes de vandalisme que s'han produït aquesta setmana a Sants.

"Pot venir un incendi molt gran i aquest pot ser el pretext per apagar-lo" amb la intervenció del govern espanyol. "La prova -ha afegit- és que hi ha 300 agents de la Policia Nacional amb una patacada de furgonetes a Calella". Mestre ha assegurat també que entre els manifestants violents, que són heterogenis, n'hi ha d'extrema dreta.

"Tenen en observació, els mateixos manifestants, la possible penetració d'elements estranys. Hi són. En alguns llocs hi ha la teoria que com pitjor, millor. Jo no vull assenyalar ningú, però ho diré en castellà: 'Mira en Barcelona, cómo los catalanes se están liando'", ha remarcat. Al seu entendre, l'objectiu d'aquesta mà negra és que vingui a Catalunya algú "que faci de corregidor". "I a mi aquesta dinàmica no m'agrada", ha deixat clar.

Milián Mestre ha coincidit en aquest sentit amb el que ja fa dies van denunciar el periodista Antoni Bassas i l'economista Xavier Sala-i-Martín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada