divendres, 16 de maig del 2014

C's atia la por a la mobilització independentista

Eleccions europees 2014

C's atia la por a la mobilització independentista

Reclama el vot amb l'argument que "els que volen separar-nos aniran a votar"

ND 16/05/2014 a les 11:50h
 
 
 Fulletó de propaganda electoral que C's està enviant a les cases. Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

"Els que volen separar-nos aniran a votar. Si tu no ho fas, ells decidiran per tu." Ras i curt, així és com Ciutadans (C's) intenta captar el vot de cara a les eleccions europees del diumenge 25. Els fulletons de propaganda electoral que el partit està enviant a les cases pretén aconseguir una reacció del votant unionista davant d'una suposada mobilització massiva del votant independentista, acompanyant-ho amb missatges de regeneració democràtica com "C's és un partit lliure amb finançament transparent. Recicla els sobres de votació dels partits que es financen amb la corrupció. Els has pagat tu".

A l'interior del fulletó, el partit d'Albert Rivera insisteix en la tesi que "els separatistes volen aprofitar aquestes eleccions per a separar-nos d'Europa i del nostre país, sembrant la divisió entre els catalans i el conjunt dels espanyols".

El partit també assegura que "els enemics d'Europa són els que volen alçar fronteres i els immobilistes que pretenen que tot segueixi igual", i reivindica que el vot a C's serveix per defensar "la unió davant d'aquells que ens volen separar, la suma davant la divisió, i les reformes davant el trencament".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada