divendres, 22 de gener del 2016

Moren 15 persones, vuit d'elles nens, en el naufragi de dues barques amb immigrants davant de Grècia

Moren 15 persones, vuit d'elles nens, en el naufragi de dues barques amb immigrants davant de Grècia

"Encara no tenim una idea clara de quanta gent anava a bord però hem recuperat vuit cossos i rescatat 26 persones que hem portat a l'illa", ha informat a Reuters un guardacostes

Un mínim de 15 persones han mort en les últimes hores en naufragar dues barques amb desenes d'immigrants a bord davant de les costes de Grècia en plenes temperatures hivernals, segons han informat els serveis de Guardacostes.
En el primer naufragi han mort sis nens i una dona quan s'ha enfonsat aquesta mitjanit el seu vaixell, presumiblement després d'estavellar-se contra les rocalloses costes orientals de l'illa de Farmakonisi, segons fonts de Guardacostes al diari grec 'Kathimerini' en la seva edició digital.

El vaixell transportava unes 40 persones més, que han aconseguit arribar a la costa. Una nena petita ha hagut de ser rescatada de les fredes aigües amb hipotèrmia.

Vuit persones més han mort, entre elles dos nens, quan s'ha enfonsat la barca de fusta en la qual navegaven al nord de la costa de l'illa grega de Kalomimos a primera hora d'aquest matí.

"Encara no tenim una idea clara de quanta gent anava a bord però hem recuperat vuit cossos i rescatat 26 persones que hem portat a l'illa", ha informat a Reuters un guardacostes sense donar detalls sobre les circumstàncies d'aquest últim naufragi.

Davant del dubte sobre el nombre de persones a bord s'ha iniciat una operació de recerca i rescat en les aigües que banyen la petita illa grega, que es troba al sud-est de l'Egeu, prop de Turquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada