diumenge, 17 de gener del 2016

Duran Lleida: "Les coses haurien anat millor si Jordi Pujol hagués optat per mi"

DURAN , NO CALLA NI SOTA L'AIGUA...!!!

Duran Lleida: "Les coses haurien anat millor si Jordi Pujol hagués optat per mi"

L'encara líder d'Unió reivindica que amb CiU les coses anaven millor per a CDC i per a Unió

Duran aquest matí durant una roda de premsa
Duran aquest matí durant una roda de premsa   |   ACN
Josep Antoni Duran Lleida està convençut que Catalunya aniria millor si l'expresident Pujol hagués confiat en ell per comptes de fer-ho en Artur Mas. Així ho ha afirmat en una entrevista a La Vanguardia"Jo diria que les coses haurien anat millor si Pujol hagués optat per mi com a successor, i Mas diria que han anat millor amb ell". Preguntat pel curs del procés sobiranista, Duran ha afirmat que s'està "corregint el tir" respecte al procés participatiu del 9N, i ha asseverat que el Govern també ha de treballar per al 52% de la societat, no només per al 48% que els dóna suport. Ha subratllat que sempre ha intentat treballar pel catalanisme polític i per Catalunya, i ha demanat memòria sobre la contribució del seu partit als èxits de CiU: "Miri com li va ara a CDC sense Unió ia Unió sense CDC".
 
 Duran ha destacat Jordi Pujol, l'expresident del Govern Felipe González i l'exalt representant per a la política exterior europea Javier Solana entre les personalitats polítiques que més l'han marcat, i ha insistit que li agradaria ser recordat com algú que va fer "el que va poder i que el que va poder ho va fer bé ".
Ha dit que seguirà militant a Unió i que estarà disponible "en tot allò que pugui ser útil". Ara es dedicarà al dret des de l'àmbit de la consultoria i donarà suport al despatx de la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada