dissabte, 18 d’octubre del 2014

Manuel Delgado pica el crostó a Joan Herrera

VEIEU COM SON  DEL CLUB DELS TITESBULLIDES
18/10/2014
Consulta

Manuel Delgado pica el crostó a Joan Herrera

Manuel Delgado
L'antropòleg Manuel Delgado

"Jo no sé com aquest aliats nostres poden ser més calçasses", ha afirmat l'antropòleg i militant d'EUiA

Xavier Lladó
El Singular
L’antropòleg Manuel Delgado ha picat el crostó al coordinador general d'ICV, Joan Herrera, després que aquest hagi anunciat en una entrevista a El Pais que "no anirà a votar" el 9-N i hagi denunciat que la proposta d'Artur Mas no és honesta amb la ciutadania i que "ha donat gat per llebre" als catalans. Herrera s'ha posat en la mateixa línia que faran la presidenta del PPC, Alicia Sanchez Camacho, i el president de Ciutadans, Albert Rivera.

En un comentari al Facebook, el també militant d'EUiA ha escrit: "jo no sé com aquest aliats nostres poden ser més calçasses". I ha continuat: "És la cosa més pusil·lànime i moixiganga que m'he tirat a la cara. Si EUiA es deixa arrossegar per aquests, acabarem anant amb coalició amb Unió Democràtica. Els d'El País, és clar, contentíssims. Com demana el seu editorial d'avui, per fi les opcions de centre es mobilitzen".

Hores després que aparegués l'entrevista el coordinador general d'ICV ha matisat les seves paraules a TV3. Ha desmentit que no vulgui participar en la "mobilització" del 'nou 9-N' i ha afirmat que no avalarà que el Govern vulgui fer passar per una 'consulta' el que considera que és una nova expressió de mobilització popular, però no una votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada