dissabte, 18 d’octubre del 2014

Duran critica que la política catalana estigui pendent de l'ANC i Òmnium

 ARA JA NO SAP ON PENJA EL LLUM...

Duran critica que la política catalana estigui pendent de l'ANC i Òmnium

Creu que és "un mal senyal" que els partits depenguin d'entitats "molt respectables, però sense representativitat en una democràcia parlamentària"

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

| ND 17/10/2014 a les 13:40h
Bona part del catalanisme està pendent de l'acte que diumenge tindrà lloc a la plaça de Catalunya, organitzat per l'ANC i Òmnium, en què s'espera que les dues formacions es posicionaran sobre el "nou 9-N". Ara, el líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, critica aquesta situació, perquè entén que és "un mal senyal que forces parlamentàries estiguin pendents del que acordin entitats molt respectables, però sense representativitat en una democràcia parlamentària".

De fet, Duran també formula una crítica velada a la llista unitària amb què s'està especulant actualment: "Es parla molt de plebiscitàries i d'una llista comuna amb personalitats de la societat civil de l'entorn de l'ANC i d’Òmnium Cultural. A CDC diuen que això ja els va bé. No han consultat res d’això a Unió. Si hagués estat a l’inrevés, ja traurien foc pels queixals."

En la seva carta setmanal a la militància, assegura que dóna suport al "nou 9-N", però reclama que es pensi "ja" en l'endemà de la votació "i en el que ha de venir després".

En aquest sentit, confirma que el 22 i 23 de novembre organitzarà unes jornades polítiques en què hi participarà gent de procedència diversa -"gairebé tots sense militància a Unió"-, que podrien ser l'embrió del "gran moviment de centre" que ha reclamat en alguna ocasió durant aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada