dilluns, 27 d’octubre del 2014

A Perpinyà i Andorra també es podrà votar el 9N

27/10/2014
Consulta

A Perpinyà i Andorra també es podrà votar el 9N

Sense títol
Les urnes i les paperetes que s'usaran en la consulta

El termini per a ser voluntari a un dels 19 punts de participació internacional finalitzarà dimecres vinent

Nerea Rodríguez
El Singular
El govern ha habilitat dos nous punts de votació per la consulta del 9 de novembre: a Perpinyà i a Andorra. Aquests dos nous espais s’afegeixen als 17 ja anunciats pel govern la setmana passada, de manera que la xifra definitiva queda fixada en 19 punts de participació internacionals.

Segons ha informat el govern, l'habilitació d'aquests dos nous punts respon a l'alta presència de catalans amb dret a participar en ambdues zones (més de 40.000 persones) i pel fet que la proximitat d’aquests dos llocs permet una tramesa àgil dels materials necessaris per a la constitució dels nous espais de participació.

A Perpinyà el punt de votació estarà situat a la Casa de Perpinyà, al carrer de la Fusteria, 1; mentre que el d’Andorra la Vella estarà a l’Avinguda Príncep Benlloch, 25.

Les persones que vulguin actuar com a voluntàries en algun dels 19 punts de participació internacional tindran temps de registrar-se fins dimecres vinent a les 12.00 hores (hora local de cada lloc) i ho podran fer mitjançant un formulari disponible al web de la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea: afersexteriors.gencat.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada