dissabte, 18 d’octubre del 2014

Els socialistes sobiranistes, amb el 9-N

Els socialistes sobiranistes, amb el 9-N

NeCat, Avancem i Moviment Catalunya demanen en un comunicat que es vagi cap a unes eleccions constituents

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

| ND 17/10/2014 a les 21:01h
 
Les formacions Nova Esquerra Catalana (NeCat), Avancem i Moviment Catalunya, totes tres en l'òrbita del socialisme sobiranista, han emès un comunicat conjunt on criden a la participació en la consulta alternativa proposada pel govern, però on matisen que aquest suport no substitueix la consulta anterior.

Els tres col·lectius, de fet, estarien plantejant el mateix camí que va anunciar el 14 d'octubre el president de la Generalitat, Artur Mas. La seva aposta és que "es convoqui la ciutadania al més aviat possible a unes eleccions al Parlament de Catalunya amb un objectiu constituent", perquè entenen que "la impossibilitat de complir amb el compromís de la consulta esgota la principal finalitat d'aquesta legislatura".

No és la primera vegada que el socialisme sobiranista, crític amb la direcció actual del PSC, s'implica en el procés. Un dels exemples més clars és que l'exdiputat socialista Joan Ignasi Elena participarà demà a Cornellà en una de les gigaenquestes que està portant a terme l'ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada