diumenge, 19 d’octubre del 2014

La Guàrdia Urbana xifra en 110.000 persones l'assistència a l'acte de l'ANC i Òmnium

La Guàrdia Urbana xifra en 110.000 persones l'assistència a l'acte de l'ANC i Òmnium

La manifestació del Dia de la Hispanitat va reunir 30.000 persones segons el mateix cos policial

Acte central de la campanya 'Ara és l'hora' a la plaça de Catalunya de Barcelona.
RICARD CUGAT
Acte central de la campanya 'Ara és l'hora' a la plaça de Catalunya de Barcelona.

EL PERIODICO
EFE / BARCELONA
Diumenge, 19 d'octubre del 2014 - 16.16 h
Manifestació del 12-O a la plaça de Catalunya de Barcelona.
La Guàrdia Urbana ha xifrat en 110.000 persones l'assistència a l'acte central de la campanya 'Ara és l'hora', en favor del 'sí' a la independència, que han convocat a la plaça de Catalunya de Barcelona l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.
La majoria de persones que s'han congregat a la cèntrica plaça de Catalunya ho han fet amb samarretes grogues i amb nombroses banderes independentistes, i han demanat reiteradament "unitat" als partits del front sobiranista.
Al finalitzar aquest acte, tant l'ANC com Òmnium Cultural han donat el seu suport a la consulta alternativa del 9-N que proposa el president de la Generalitat, Artur Mas, sempre que aquest convoqui eleccions en clau plebiscitària en els pròxims tres mesos.
El 12 d'octubre passat, Dia de la Hispanitat, la manifestació antisobiranista va congregar 30.000 persones segons la Guàrdia Urbana de Barcelona. L'acte organitzat per Societat Civil Catalana, amb la participació del PPC, C's, UPyD i PxC, va suposar una quarta part de l'assistència a l'acte sobiranista d'aquest 19-O.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada