divendres, 24 d’octubre del 2014

La Casa de la Generalitat de Perpinyà demana urnes per al 9-N

Divendres  24.10.2014  06:00

La Casa de la Generalitat de Perpinyà demana urnes per al 9-N

La representació del govern a la capital del Rosselló no apareix en les llistes actuals d'espais on es podrà votar en la consulta

Vilaweb
Dimecres el Departament de Governació va fer pública la llista d'espais al país i a l'estranger on es podrà votar en la consulta del 9 de novembre. En cap de les llistes no apareix la Casa de la Generalitat a Perpinyà, tot i haver-ne demanat, tant en la primera proposta de 9-N com en la nova versió. De moment, Governació encara no els ha donat cap resposta.
En el format actual de la consulta, comenten des de Perpinyà, la Casa de la Generalitat no ha estat inclosa d'entrada en la llista de locals i equipaments amb urnes perquè es consideraria que els residents sud-catalans a Catalunya Nord que vulguin participar en el 9-N podrien desplaçar-se al centre de votació específic que hi haurà al Palau Robert de Barcelona.
A la representació del govern a Perpinyà, amb tot, es considera que és important que s'hi pugui votar tenint en compte, per exemple, que tant a la ciutat com a tot Catalunya Nord hi ha molta gent gran, 'fills de la retirada', amb dret de vot, però sense possibilitats de desplaçar-se a la capital catalana el 9-N.
La Casa de la Generalitat de Perpinyà espera ara 'una resposta formal i definitiva' de Governació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada