dissabte, 18 d’octubre del 2014

Herrera, com Camacho i Rivera: "No votaré"

QUE S'HO FACI MIRAR, AQUEST TITABULLIDA...
18/10/2014
Consulta

Herrera, com Camacho i Rivera: "No votaré"

El coordinador general d'ICV assegura que la nova proposta d'Artur Mas és "donar gat per llebre" als catalans

Xavier Lladó
El Singular
El coordinador general d'ICV, Joan Herrera, ha anunciat avui que no anirà a votar el 9-N, en la mateixa línia que faran la presidenta del PPC, Alicia Sanchez Camacho, i el president de Ciutadans, Albert Rivera.

Herrera afirma que Iniciativa tan sols "es mobilitzarà reivindicant una consulta amb plenes garanties i per denunciar que el PP no la permet". "Som consultistes", afegeix. L'ecosocialista reitera avui, en una entrevista al País, que van proposar com a alternativa "un escenari de mobilització" i assegura que la nova proposta d'Artur Mas és "donar gat per llebre" als catalans.

També creu amb el 'nou 9-N' "Mas ha actuat amb gran habilitat com a candidat de CiU i no com a president de la Generalitat". Considera que el president "ha degradat i cremat la consulta" i que "ha instrumentalitzat la demanda dels catalans a favor del dret a decidir que fins i tot recolzava el PSC". Assegura que "el pla" de Mas "no ajuda a desencallar la situació" i creu que no és "acceptable ni honest amb la ciutadania".

El coordinador general d'ICV avisa que la formació ecosocialista "no fomentarà un 'nou 9-N' que qualifica de "succedani". Nega que sigui clar i diu que provoca "confusió". "En un procés participatiu un pot posar un tovalló en l'urna i s'ha de comptar". "I no serà nul sinó que serà un vot", afegeix. En l'entrevista afirma que un tècnic de la Generalitat ha avisat que 'el que tècnicament es pot implementar, no garanteix la neutralitat ni el  reconeixement internacional'.

Herrera creu que el president "Mas hauria convocar ja perquè la legislatura està esgotada" i que "si no les ha convocat és perquè sap que les perd a veure molt afectada CiU pel cas Pujol". Mas s'ha preocupat més de la llista conjunta amb ERC que de protegir el 9-N, afegeix.
Joan Herrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada