dimecres, 29 de novembre del 2017

Els Comitès de Defensa de la República arriben al Barça

El Món el diari lliure, obert i per compartir

Els Comitès de Defensa de la República arriben al Barça

El CDR del Barça inicia les seves accions aquest dissabte, just abans del partit davant el Celta de Vigo al Camp Nou


L'Espai d'Animació del Camp Nou, durant el partit davant l'Eibar.
L'Espai d'Animació del Camp Nou, durant el partit davant l'Eibar. | EFE
Els Comitès de Defensa de la República, més coneguts com CDR, no només tenen el seu origen en pobles i ciutats de Catalunya. El Barça, un dels símbols catalanistes del país i emblema de molts ciutadans per les seves connotacions polítiques, s'ha sumat a l'ample grup de defensa de les institucions a través dels seus socis, grups d'animació i col·lectius d'afeccionats. Tots ells han format i s'han adherit al nou CDR del Barça, de recent fundació, per dur a terme iniciatives de protecció del país i dels seus governants empresonats i exiliats per la repressió de l'Estat i la policia espanyola.
El CDR blaugrana, al qual s'hi han sumat la gran majoria de grups d'animació del Camp Nou i el Palau Blaugrana -Creu de Sant Jordi, Almogàvers, Nostra Ensenya, Sang Culé-Cor Català i Dracs 1991-, així com les associacions de socis barcelonistes Manifest Blaugrana i Seguiment FCB, iniciarà aquest dissabte les accions per protestar contra l'aplicació de l'article 155 i els empresonaments dels membres del Govern de la Generalitat i els Jordis.

Aprofitant el partit del proper dissabte al Camp Nou, davant el Celta de Vigo (13:00 hores), el CDR del Barça ha convocat una concentració de suport als presos polítics a les 10:30 hores a la Plaça Osca. Una concentració que es convertirà en marxa en direcció a l'estadi a partir de les 11:30.

Marxa contra la repressió, organitzada pel CDR del Barça.
Marxa contra la repressió, organitzada pel CDR del Barça. | CDR Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada