dijous, 30 de novembre del 2017

El caganer de Carles Puigdemont, la figura més venuda arreu de l'Estat

El caganer de Carles Puigdemont, la figura més venuda arreu de l'Estat

Una parada de Nadal de Madrid ha hagut de fer diverses comandes perquè se li estan esgotant

| 30/11/2017 a les 11:28h
El caganer de Carles Puigdemont | ACN
El caganer del president Puigdemont serà convertint en la figura estrella d'aquest Nadal. No només a les llars catalanes sinó que, a hores d'ara, és el més demandat arreu d'Espanya. El gerent de l'empresa Caganer.com de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Sergi Alós, ha explicat que l'any passat el més venut va ser el president Donald Trump i que enguany Puigdemont lidera el rànquing de manera indiscutible.

I ho fa en llocs, d'entrada, sorprenents. És el cas d'una parada d'objectes nadalencs de la plaça Mayor de Madrid. Aquest establiment, amb més de 70 anys d'història, ja ha venut uns 35 exemplars d'aquest caganer i preveu fer-ne noves comandes. "Ha sigut una bogeria perquè tenia reserves abans que m'arribés i el més sorprenent és que la gent no el compra per mofar-se sinó perquè el vol tenir a la seva col·lecció", detalla el responsable de l'establiment, Fernando Jiménez. Al top ten de vendes, segueixen de ben a prop al president, el major Trapero, els exdiputats Anna Gabriel, Gabriel Rufián i els Jordis.
 
Jordi Cuixart, al centre, i Gabriel Rufián, al fons. Foto: ACN

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada