dijous, 8 de juny del 2017

Pep Guardiola, en deu frases: «L'absolució de Laporta és una lliçó per als que governen el Barça»

Esports

Pep Guardiola, en deu frases: «L'absolució de Laporta és una lliçó per als que governen el Barça»

L'exentrenador blaugrana celebra el fitxatge de Valverde: "El Barça ha escollit molt bé, és un perfil que deixarà que el futbol parli"

L'actual tècnic del Manchester City assegura que ha tingut "èxit" perquè ha tingut "molt bons jugadors" i apunta que no tornarà a entrenar a la lliga espanyola, però deixa la porta oberta a posar un peu a la francesa

Guardiola llegirà el manifest de la mobilització de diumenge a favor del referèndum

| 08/06/2017 a les 09:46h
Pep Guardiola, entrevistat a Catalunya Ràdio | Catalunya Ràdio
Contundent i crític amb el procés judicial que durant set anys ha esquitxat la junta directiva blaugrana. Així s'ha mostrat l'exentrenador blaugrana Pep Guardiola, preguntat per l'absolució de Joan Laporta i quatre exdirectius per l'acció de responsabilitat: "Els que ara governen al Barça crec que han après la lliçó. Espero que deixin aquests temes de costat."

El tècnic de Santpedor, actual entrenador del Manchester City, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que ha tingut "èxit" perquè ha tingut "molt bons jugadors" i ha apuntat que no tornarà a entrenar ni a la lliga espanyola ni a l'alemanya, tot deixant la porta oberta a posar un peu a la francesa.



Sobre el nou entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, Guardiola s'ha mostrat entusiasmat: "Ho farà molt bé. El Barça ha escollit molt bé, un perfil calmat, que deixi que el futbol parli i no els entrenadors".

Repassem, en deu frases, les declaracions més destacades de Guardiola a l'entrevista:

1. "Amb el Barça hi ha el tema afectiu molt fort. Però cada equip, cada país té les seves particularitats."

2. "Els atemptats de Manchester van ser un bon ensurt per a tothom. Però no podem viure amb por."

3. "Després del Brexit no hi ha hagut un daltabaix; tothom segueix fent el seu dia a dia, fent la vida normal. El que mou els països són la gent."

4. "L'esport és l'eina educativa més gran que hi ha."

5. "Quan vaig arribar a Manchester les expectatives eren molt altes; però no em van mirar de reüll. Tinc la percepció que hem coses molt ben fetes. Crec que els fruits es veuran l'any que ve."

6. "Jo he tingut èxit perquè he tingut molts bons jugadors."

7. "Valverde ho farà molt bé. El Barça ha escollit molt bé, un perfil calmat, que deixi que el futbol parli i no els entrenadors"

8. "Leo Messi és un superdotat. Té una pressió brutal i l'aguanta de manera impecable. El millor d'ell no són els gols, és que ningú fa les coses senzilles tan bé com ell."

9. Sobre l'acció de responsabilitat: "Els que ara governen al Barça crec que han après la lliçó. Espero que deixin aquests temes de costat. S'ha tancat una carpeta"

10. Sobre el procés català: "El president Mas i ara el president Puigdemont són molt valents i ho volen fer. I ho hem de tirar endavant."





(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada