divendres, 22 de juliol del 2016

Guardiola sorprèn un jove fan del Manchester City

VÍDEOS EN 12 IDIOMES

Guardiola sorprèn un jove fan del Manchester City

L'equip estrena al seu compte oficial de Youtube la secció 'Pep's taxi', on l'entrenador rebrà aficionats

Pep Guardiola sorprèn un jove fan del Manchester City.
EL PERIODICO

ELISA ARÉVALO / BARCELONA
Divendres, 22 de juliol del 2016 - 20:00 CEST
Pep Guardiola sempre intenta conquistar l'afició de l'equip que entrena. Ja ho va fer en el Bayern Munic quan va sorprendre a tothom parlant alemany i vestint roba tradicional a la famosa festa de la cervesa Oktoberfest. I ara, a Manchester, no ha volgut defraudar els aficionats que ja l'adoren.
Amb una sèrie de vídeos que el Manchester City presenta en el seu canal oficial de Youtube amb el nom 'Pep's taxi', l'entrenador rebrà alguns aficionats al seient de darrere del vehicle. En els vídeos es poden activar subtítols en 12 idiomes.
En la primera entrega d'aquesta divertida forma de mostrar als 'citizens' la manera de ser de l'exentrenador del Barça, Braydon, un jove fan, puja al taxi 'enganyat' i es troba amb el tècnic del seu equip. Incrèdul i bocabadat, el petit anglès no es creu que sigui real i el toca per assegurar-se que realment és Guardiola.
El nen, de 7 anys, comença a elogiar al Pep la seva facilitat pels idiomes i el felicita pels bons fitxatges que ha fet per a l'equip aquesta temporada. El petit seguidor també adverteix a l'entrenador que es prepari per al clima plujós i no es talla gens al preguntar-li per què no fitxa Messi per al seu equip. Aleshores Guardiola li respon que és una mica complicat.
"Com que no tens gaires amics a Manchester, quan vulguis pots passar per casa meva a prendre el te", li diu Braydon a l'entrenador, que, finalment, acaba el trajecte fent-se un 'selfie' amb l'emocionat i content Braydon.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada