dijous, 26 de maig del 2016

Puigdemont rep per primera vegada l'ambaixador dels Estats Units

govern

Puigdemont rep per primera vegada l'ambaixador dels Estats Units

La trobada arriba dues setmanes després d'una reunió amb el cònsol nord-americà a Barcelona

Paral·lelament, Raül Romeva explica el full de ruta a polítics, alts funcionaris i periodistes a París

Espanya obliga l'ambaixador del Regne Unit a rectificar un tuit sobre Catalunya

- Nd| 25/05/2016 a les 16:54h
Carles Puigdemont amb l'ambaixador nord-americà James Costos | Govern
Carles Puigdemont ha rebut per primera vegada l'ambaixador dels Estats Units. Aquest matí, el president de la Generalitat s'ha reunit amb James Costos, representant nord-americà a l'estat espanyo i Andorra, al Palau de la Generalitat.

La trobada s'ha produït després de la visita de Costos a Andorra a començaments d'aquesta setmana i arriba just dues setmanes després de la trobada que Puigdemont va mantenir, també al Palau de la Generalitat, amb el cònsol general nord-americà, Marcos Mandojana.

Des de la seva arribada a la presidència, Puigdemont ha mantingut diverses reunions amb diplomàtics europeus, entre els quals destaquen els ambaixadors del Regne Unit, Simon Manley; Uruguai, Francisco Bustillo; el Canadà, Jon Allen; Itàlia, Stefano Saninno, i Suècia, Cecilia Julin.



Raül Romeva, a París

Mentre el president català rebia l'ambaixador nord-americà, el conseller d'Afers Exteriors està a París. Raül Romeva ha viatjat a la capital francesa per explicar el full de ruta del Govern a diversos representants polítics, alts funcionaris i periodistes francesos. Ha dinat amb un grup de diputats del partit socialista, el partit Radical de Gauche, dels verds i de les Républicains vinculats a la Comissió d’Exteriors de l’Assemblea Nacional, i aquesta tarda es reuneix, a porta tancada, amb polítics i alts funcionaris a l’Institut de Relations Internationales et Stratégiques (IRIS), en una trobada moderada per l’assessor del grup socialista Jean-Jacques Kourliandsky.

Mostra la imatge al Twitter
Trobada aquest matí entre l'ambaixador @JamesCostos i el president @KRLS Puigdemont al Palau de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada