dijous, 26 de maig del 2016

El govern espanyol menysprea el front comú català pel Corredor Mediterrani

corredor mediterrani

El govern espanyol menysprea el front comú català pel Corredor Mediterrani

Julio Gómez Pomar, número 2 de Foment, respon el conseller Josep Rull que el govern espanyol ''no necessita de cap coordinació tècnica'' per impulsar la infraestructura

Puigdemont lidera un front per fer «inajornable» el Corredor Mediterrani

, Palau de Pedralbes- Nd | 26/05/2016 a les 12:33h

Foto de família dels assistents a la reunió sobre el corredor mediterrani. Foto: ACN

El govern espanyol ha menyspreat el front comú pel Corredor Mediterrani que un centenar d'agents econòmics, socials i polítics van visualitzar ahir en un acte al Palau de Pedralbes. Julio Gómez Pomar, número 2 del Ministeri Foment, ha assegurat aquest dijous a Barcelona que l'executiu espanyol ''no necessita de cap coordinació tècnica'' per impulsar aquesta infraestructura.

El secretari d'Estat d'Infraestructures i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, han mantingut aquest matí una picabaralla dialèctica a l'entorn del Corredor del Mediterrani en un debat sobre aquesta infraestructura organitzat pel diari econòmic Expansión. Pomar ha manifestat una contundent negativa a consensuar un coordinador tècnic per fer el seguiment d'obres del Corredor perquè el govern espanyol, ''té suficient capacitat de direcció'', en resposta a la petició de Rull de consensuar un tècnic.

Rull, per la seva banda, ha acusat Gómez Pomar d'utilitzar un to institucional ''inaudit'' i que semblava que havia vingut a Barcelona a ''renyar'' al conseller''.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada