dijous, 4 d’agost del 2016

Márquez anima a cantar al cotxe a les vacances

Márquez anima a cantar al cotxe a les vacances

El líder del Mundial de MotoGP es llança amb 'Hace calor', de Los Rodríguez, per a un concurs obert per Repsol 

Marc Márquez canta al cotxe per a un concurs de Repsol
EL PERIODICO
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA
Dimecres, 3 d'agost del 2016 - 19:56 CEST
El tetracampió del món de motociclisme, el català Marc Márquez, actual líder del Mundial de MotoGP, que reprendrà el seu calendari la setmana que ve al circuit de Spielberg (Àustria), ha sigut el primer a sumar-se a la iniciativa del principal patrocinador de l'equip Honda, en què corre el campioníssim, la petrolera espanyola Repsol, que ha obert un concurs per premiar la millor cançó interpretada a l'interior del cotxe.
Repsol, aprofitant la primera setmana de vacances de milions d'espanyols, ha obert el concurs fins al 15 d'agost, i ha suggerit que s'utilitzin qualsevol d'aquestes sis cançons: ‘La flaca’, de Jarabe de Palo; 'Hace calor (mucho mejor)' de Los Rodríguez; 'Amante bandido' (Miguel Bosé); 'Libre' (Nino Bravo), 'Cómo te atreves' (Morat) i 'Picky' (Joey Montana).

UNA DIVERSIÓ MÉS ALS VIATGES

Per animar el personal, Márquez, sempre disposat a provocar l'alegria en la gent i ser el primer a apuntar-se a la idea, ha interpretat al cotxe un fragment de 'Hace calor (mucho mejor)'. ¡Ah!, per cert... Quan ho intentis, has de pujar la gravació a la web musicontheroad.
"Així que m'ho van suggerir, m'hi vaig apuntar", explica Márquez, que comparteix cançons i 'actuacions' amb el seu equip de mecànics en tots els desplaçaments. "Ens passem el dia compartint música i fins i tot fent veure que les interpretem. Ens ho passem molt bé".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada