dijous, 4 d’agost del 2016

La torxa olímpica de Rio està fabricada per una empresa catalana

La torxa olímpica de Rio està fabricada per una empresa catalana

La peça ha estat ideada per la companyia Recam Làser de Caldes de Montbui

| 02/08/2016 a les 20:24h
Especial: Jocs Olímpics Rio 2016

http://www.xiptv.cat/pais-km-0/capitol/la-torxa-olimpica-de-rio#.V6Miq3yRjl8.gmail

La torxa olímpica de Rio 2016 ha estat fabricada per l’empresa catalana Recam Làser, de Caldes de Montbui (el Vallès Oriental). Aquesta tarda, Pere Barrios, gerent del negoci, ha parlat al programa "País KM 0" de la Xarxa, sobre la peça. Fins ara, no havien pogut donar informació del producte a causa del contracte de confidencialitat.

El concurs estava obert a empreses brasileres, però gràcies a una filial de Recam Làser a Brasil, van poder participar-hi. Per qüestions productives, van decidir que en cas de guanyar, la torxa es fabricaria a Catalunya. Han tardat un any per desenvolupar tota l’enginyeria necessària per fabricar-la. Està pensada per aguantar factors com la pluja, el vent o l’altitud.

Barrios explica que per primera vegada, s’ha encomanat una torxa més elaborada que les anteriors. El producte es desplega i mostra a través de colors els elements més simbòlics del país com són les muntanyes, el mar, els rius i el passeig de Copacabana. Des de l’empresa no s’esperaven aconseguir aquest encàrrec tan important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada