dimecres, 24 de setembre del 2014

La Wikipedia en castellà ja dóna per fet el bloqueig al TC de la llei de consultes

QUE S'HO FACIN MIRAR...

La Wikipedia en castellà ja dóna per fet el bloqueig al TC de la llei de consultes

Quan encara no s'ha publicat al DOGC, ja assegura que sí i que el TC ha admès a tràmit el recurs del govern espanyol

| ND 24/09/2014 a les 18:08h
 
"En entrar en vigor [la llei de consultes] un cop publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el govern espanyol va presentar un recurs al Tribunal Constitucional que, en ser admès a tràmit, va deixar la llei en suspens, impedint d'aquesta manera la celebració de la 'consulta' del 9-N."

Així és com la Wikipedia en castellà ja dóna per fet, a dia d'avui, 24 de setembre a les sis de la tarda, què passarà un cop el DOGC publiqui la llei de consultes, una situació que encara no s'ha produït.

En l'entrada referent a la llei, la Wikipedia ja dóna per fet tot un seguit de situacions que, de moment, només són hipòtesis de futur.

[Actualització 19:20h] Amb posterioritat a la publicació d'aquesta notícia, la Wikipedia ha vist modificada la seva entrada, assegurant ara que "és una llei aprovada pel Parlament de Catalunya el 19 de setembre de 2014 que pretén emparar legalment el projecte de referèndum d'autodeterminació de Catalunya previst per al 9 de novembre i que el govern de Mariano Rajoy considera contrari a la Constitució Espanyola de 1978 i a les lleis. La celebració de la 'consulta' serà el 9-N".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada