divendres, 26 de setembre del 2014

Garcia Albiol queda en minoria i Badalona dóna suport al 9-N

26/09/2014
Consulta

La logística de la consulta ja apareix al DOGC

Artur Mas i Joana Ortega
Artur Mas i Joana Ortega

Ortega signa avui una disposició sobre els mecanismes per identificar l'electorat del 9-N

Bernat Vilaró
El Singular
Tot i que el president de la Generalitat, Artur Mas, no signarà la convocatòria de la consulta del 9 de novembre fins demà, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ja publica avui una disposició per identificar "totes aquelles persones que poden ser cridades a participar en consultes populars no referendàries".
 
http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6714/1372944.pdf

Aquesta ordre, que entrarà en vigor demà dissabte, la signa la vicepresidenta del govern català i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega. Els usos previstos del text són "facilitar als òrgans de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals les dades actualitzades necessàries per a la planificació, organització i implementació de consultes populars no referendàries".

Tal i com apunta la disposició, les dades referents a persones "s’han de recollir, compilar, analitzar i presentar dissociades per sexes" per tal de facilitar els estudis estadístics, d’acord amb la normativa vigent sobre aquesta matèria. Les dades es poden proporcionar de forma presencial, per via postal i per transmissió electrònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada