divendres, 26 de setembre del 2014

El govern crea el registre de participació en consultes populars no referendàries

El govern crea el registre de participació en consultes populars no referendàries

Així ho publica el DOGC aquest divendres, un dia abans que el president Mas signi la convocatòria del 9-N

L'objectiu és identificar els ciutadans que poden ser cridades a participar en les consultes no referendàries


Artur Mas, president de la Generalitat Foto: ACN.
El Diari Oficial de Generalitat de Catalunya (DOGC) publica aquest divendres la creació del registre de participació en consultes populars no referendàries. Aquesta disposició arriba una setmana després de l'aprovació al Parlament de Catalunya de la Llei de consultes i un dia abans que el president de la Generalitat, Artur Mas, signi i es publiqui la convocatòria de la consulta del 9-N.
En la disposició, signada per la consellera de Governació, Joana Ortega, s'estableix que les dades procediran del Registre de Població de Catalunya, del Registre de Catalans a l'Exterior i “d'altres registres públics determinats per les regles específiques de la convocatòria”.
Segons especifica la disposició del DOGC, l'objectiu és identificar els ciutadans que poden ser cridades a participar en les consultes no referendàries i facilitar a l'administració de la Generalitat de Catalunya i als ens locals la seva “planificació, organització i implementació”.
Les dades que es demanaran seran el número d'inscripció al registre, la demarcació, la comarca i el municipi d'inscripció a Catalunya, nom i cognoms; número de DNI, passaport o NIE, adreça postal, adreça electrònica i telèfon; a més de dades de caràcter més personal, com data i lloc de naixement, nacionalitat, sexe, nivell d'estudis i “qualsevol altra dada territorial d'inscripció que pugui ser necessària per participar en una consulta popular no referendària”.
Pel que fa el procediment de recollida de les dades, poden ser proporcionades de forma presencial, per via postal i per transmissió electrònica.
Darrera actualització ( Divendres, 26 de setembre del 2014 10:53 )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada