El manresà Joan Porras, conegut popularment com a Joan BonaNit, acaba de publicar un llibre que recull la seva història a l’esplanada dels Lledoners. A través de cent cinquanta-dues pàgines, a ‘Història d’un crit’ explica com un 4 de juliol de 2018 va decidir d’acostar-se a l’esplanada dels Lledoners per a dir ‘Bona nit’ als presos polítics i les anècdotes, moments, sentiments, emocions i inquietuds que ha anat vivint durant quasi dos anys. També revela perquè, després de mesos a l’anonimat, va decidir deixar-se veure durant la seva declaració al judici contra el procés. El llibre, publicat per Comanegra, ja és a la venda al web de l’editorial.
Un 4 de juliol de 2018, Joan Porras va convertir-se en Joan BonaNit. ‘Aquell dia va començar la meva història com a activista contra la repressió de l’estat i per aconseguir l’alliberament dels presos polítics i la República Catalana’, recorda. Va ser el dia que van traslladar els presos polítics al Centre Penitenciari dels Lledoners.
Report diari sobre el coronavirus
Cada dia a les 22.00 podeu rebre al correu el resum dels fets més importants del dia relacionats amb la Covid-19 i informació addicional d'interès.