dimecres, 22 de juny del 2016

Fernández Díaz descarta dimitir: "Jo sóc la víctima"

EL MÓN A L'INREVÉS....!!!

Fernández Díaz descarta dimitir: "Jo sóc la víctima"

El ministre sosté que Rajoy no sabia res de la conversa amb De Alfonso i critica que les frases estan "esbiaixades" i "descontextualitzades"


Dimecres, 22 de juny del 2016 - 12:59 CEST
EL PERIODICO                                           
Jorge Fernández Díaz ha descartat aquest dimecres presentar la dimissió, després que ahir transcendissin unes converses entre ell i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, en què parlen d'investigar càrrecs d'ERC i de Convergència per descobrir-los casos de corrupció. "Jo sóc la víctima", ha proclamat el ministre de l'Interior en funcions en una atenció als mitjans a Viladecans. El dirigent popular ha denunciat que els seus rivals polítics posin el focus en ell en lloc de fer-ho a intentar descobrir qui va gravar i qui va filtrar la seva conversa amb De Alonso.
Segons Fernández Díaz, les gravacions que ha publicat el diari 'Público' entre ell i el director d'Antifrau "estan esbiaixades, descontextualitzades i dirigides" per fer-li mal a ell i al PP, per això "han sortit en plena campanya electoral", quan aquelles converses van tenir lloc fa dos anys. El ministre ha admès que es va reunir al seu despatx amb De Alfonso en dues ocasions, i ho ha emmarcat en la "col·laboració" que ha de mantenir el seu departament amb "una institució a l'avantguarda de la lluita contra la corrupció com és l'OAC". També ha assegurat que el president del Govern central en funcions, Mariano Rajoy, no sabia res d'aquelles converses. "Ho va saber ahir i em va trucar per preguntar-me coses", ha asseverat. ¿I per què vostè apareix en la gravació dient que el cap de l'Executiu "ho sap"?, li han preguntat els periodistes. Com a resposta, Fernández Díaz ha tornat a insistir que les frases estan "tretes de context" i que la manipulació de la conversa pot donar peu a conclusions errònies a l'hora d'escoltar les parts del que es va gravar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada