dimecres, 31 de desembre del 2014

Les estelades al Palau de la Música emprenyen la premsa espanyola

BON NADAL I QUE AQUEST 2015 SIA L'ANY DE LA INDEPENDÈNCIA
30/12/2014
independència

Les estelades al Palau de la Música emprenyen la premsa espanyola

Els pilars dels castellers de Vilafranca
Els pilars dels castellers de Vilafranca

"Orgia nacionalista" i "bacanal independentista", entre els titulars de la caverna mediàtica

Bernat Vilaró
El Singular
La caverna mediàtica espanyola s'ha irritat amb la reivindicació independentista del concert de Sant Esteve de la setmana passada al Palau de la Música Catalana. Els cors de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra van fer un bis inèdit amb el Cant de la Senyera. "Crits independentistes al Palau de la corrupció" o "orgia nacionalista" són alguns dels titulars que carreguen contra aquesta manifestació sobiranista.

A l'escenari es van aixecar quatre pilars de la colla dels castellers de Vilafranca del Penedès, que van desplegar quatre estelades. El públic s'hi va afegir, dret, i també va omplir d'estelades el Palau. Dies després, la premsa espanyolista no ha passat per alt aquesta reivindicació política i cultural:
  • 'La Gaceta' ha aprofitat que les estelades omplien el Palau de la Música per comparar independentisme amb corrupció: "Crits independentistes al Palau de la corrupció".
  • 'La Voz Libre': "Orgia nacionalista al concert de Sant Esteve sense Artur Mas", diu el digital, que afegeix que "tot i que perden força a Catalunya, els independentistes han tornat a convertir en escenari de protestes un Palau que aquest any dedicava el seu concert de Sant Esteve a la Primera Guerra Mundial i al Tricentenari".
  • 'Crónica Global': "Bacanal independentista al Palau". Aquest digital també recull -amb vídeo i tot- la crònica del concert de Sant Esteve: "Els castellers de Vilafranca han aixecat a l'escenari quatre pilars coronats per estelades, mentre la majoria del públic, de peu, corejava crits a favor de la secessió".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada