dijous, 18 de maig del 2017

Músics i cuiners catalans es posicionen al costat del referèndum

Política

Músics i cuiners catalans es posicionen al costat del referèndum

Uns i altres s’han fotografiat al costat d’una urna gegant per simbolitzar el “clam social” a favor de la consulta

26 integrants de l’esfera musical catalana han escenificat aquest dimarts el seu suport al referèndum | ACN



26 integrants de l’esfera musical catalana han escenificat aquest dimarts el seu suport al referèndum per decidir el futur polític de Catalunya. En concret s’han situat al voltant d’una urna gegant davant el museu Disseny Hub de Barcelona per simbolitzar que “la indústria musical”, segons afirmen els protagonistes, es posiciona al costat del “clam social a favor de les urnes” com a “única via possible” per solucionar el “conflicte polític que viu el país”.

Entre els participants hi ha hagut el productor i músic Josep Maria Mainat, la directora del festival Canet Rock, Gemma Recorder, el membre del grup Gossos Natxo Tarrés, el de Sopa de Cabra Josep Thió o el músic Joan Dausà. També hi ha hagut Carmen Zapata, gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i del festival Curtcircuit, Quim Marcè, director de La Mirona i del Teatre de Bescanó, Lluís Torrents, director de la sala Razzmatazz, o Jordi Bianciotto, crític musical.






5 professionals de la gastronomia catalana també s’han posicionat al costat del referèndum | ACN


De la mateixa manera 5 professionals de la gastronomia catalana també s’han posicionat al costat del referèndum. Són Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana; Sergi de Meià, xef del restaurant Sergi de Meià; Carles Gaig, xef del restaurant Gaig; Albert Raurich, xef del Dos Palillos i Dos Pebrots, i Dilawar Hussain, cuiner del restaurant Taste House de Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada