dissabte, 5 de setembre del 2020

INDIGNANT Revelen què deia el rei en rebre milions àrabs per gastar "en amants"

joan carles riu
La poca vergonya del rei Joan Carles comença a ser fastigosa, si és que ja no ho era prou. La barra infinita del Borbó, que durant anys li ha pres el pèl a la ciutadania, ha quedat palesa des que han començat a esclatar tots els escàndols de faldilles i milions que amagava sota les catifes de palau.
joan carles abu dhabi nius
Joan Carles (Nius)
L'emèrit ha fugit amb la cua entre les cames després que ja no li quedi cap més sortida, però des del seu retir daurat, possiblement a Abu Dhabi, continua el degoteig d'informacions que haurien de fer sulfurar fins i tot els més monàrquics. Joan Carles ha anat per la vida creient-se una mena de reencarnació divina amb dret de cuixa i d'omplir-se les butxaques amb milions dels seus amics àrabs. Ara, quan fa un mes que va anar a per tabac i no va tornar, el diari La Tribune de Genève, el mateix que va revelar la fortuna amagada del campechano, ha publicat un article revelant algunes declaracions del monarca incloses en el sumari judicial obert per blanqueig de capitals a Suïssa. I no han servit sinó per confirmar que Joan Carles s'hi pixa a la cara dels espanyols.
joan carles finestra Explica el mitjà, sota el suggerent títol de Com va volar el botí suís de Joan Carles I, que els 84 milions d'euros guardats en un compte d'un banc de Ginebra van servir per "financiar una vida secreta d'amants, apartaments de luxe i grans retirades de diner en efectiu". Expliquen quina va ser la reacció del rei quan el van trucar per confirmar-li que "els seus amics saudites li havien ingressat 100 milions de dòlars en un compte". Escriuen, per boca d'un dels seus assessors: "Joan Carles va exclamar: '¡Dios mío! ¡Han sido muy generosos!'". També que "el rei sempre va posar especial interès a mantenir la seva fortuna en secret. Si havia de tractar algun assumpte referent a aquests diners amb algun dels seus gestors, ho feia sempre en la més estricta intimitat".
joan carles riu i felip
Joan Carles i Felip (Efe)
En total, entre 2008 i 2012, l'emèrit va retirar 5,5 milions d'euros en efectiu del seu compte suís. "Eren els seus diners per tenir a les butxaques. Quan volia diners en efectiu, em telefonava i m'indicava el muntant a retirar", ha explicat l'administrador patrimonial del rei. "En aquest moment, un empleat de Rhône Gestió anava al banc Mirabaud per retirar els diners. A continuació, els diners es duien a les instal·lacions de Rhône Gestion. Llavors, o Joan Carles enviava algú perquè s'endugués els diners o jo m'anava a Villars (on hi havia Corinna) a donar-li els diners ", explica l'assessor.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada